Μουσείο Τυπογραφείας

Μουσική σύμπραξη Ελλάδας – Σουηδίας

Η μουσική είναι η γλώσσα που δεν γνωρίζει σύνορα, είναι η γλώσσα της ψυχής που ενώνει τους λαούς της υφηλίου. Ένα τέτοιο παράδειγμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αποτελεί η μουσική σύμπραξη των δύο παιδικών χορωδιών της St. Κatarina της Στοκχόλμης και του παιδικού τμήματος της χορωδίας του Δ. Χανίων.
H  συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην Καθολική Εκκλησία των Χανίων στις 8:30 μ.μ. Η χορωδία της St. Κatarina τελεί υπό τη διεύθυνση της  Emelie Power ενώ το παιδικό τμήμα της χορωδίας του Δ. Χανίων υπό τη διεύθυνση του Νίκου Περάκη και Γεωργίου Καλούτση. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει εκκλησιαστική και κοσμική μουσική.
Η χορωδία της St. Katarina ιδρύθηκε το 1969 από τον Lars-Ewe Nilsson  στην εκκλησία της  St. Katarina  στη Στοκχόλμη  της Σουηδίας. Το φθινόπωρο του 2019 θα γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυση της.  Απαρτίζεται από κορίτσια 10-16 χρονών που δίνουν  κονσέρτα τόσο σε εκκλησίες όσο και  σε μεγάλες αίθουσες  της Στοκχόλμης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.