Μουσείο Τυπογραφείας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ

Μουσική γιορτή στο Μουσείο Τυπογραφίας

Το Μουσείο Τυπογραφίας γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και σας καλεί το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του στο ΒΙΟΠΑ Χανίων, στη Σούδα, για μια γνωριμία με την ιστορία της Τυπογραφίας και ένα ταξίδι στο καλό ελληνικό τραγούδι με τη Μάρω Θεοδωράκη και τη Γεωργία Μητροπούλου.

Τραγούδια μνήμης, χαράς, αγάπης τα οποία αντλούν την θεματική τους μέσα από τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς. Μικρες μουσικές ιστορίες που ακροβατούν ανάμεσα στην θεατρικότητα και τον λυρισμό με συνεπιβάτες κοινό και θεατές.
Μια μουσική παράσταση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων αφιερωμενη στην αξία του Πολιτισμού.
Η οργανωμένη ξενάγηση θα αρχίσει στις 6 μ.μ. και μία ώρα περίπου μετά θα αρχίσει η συναυλία. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιδείξεις στα παλιά πιεστήρια, να τυπώσουν και οι ίδιοι το δικό τους ενθύμιο από το ΜΤ, να περιηγηθούν στους εκθεσιακούς χώρους και στη μόνιμη εικαστική έκθεση του μουσείου για την Ιστορία της Γραφής και την Πορεία των Γραφικών Τεχνών.
Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.