Μουσείο Τυπογραφείας

Μουσικές βραδιές και σινεμά

Συνεχίζονται οι μουσικές βραδιές που διοργανώνει ο Δήμος  Πλατανιά στο πλαίσιο των δράσεων του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018:
•Αύριο Κυριακή στις 9 μ.μ. ο  Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Σύλλογο Μανωλιόπολου, διοργανώνουν (μετά από αναβολή), μια Μουσική Βραδιά, με το Μάνο Τρυπιά, στον  χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μανωλιόπουλου.
•Η προγραμματισμένη για τη  Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ. Μουσική Βραδιά με τους ΚΑΘ’ ΩΔΩΝ, στο Ξαμουδοχώρι, αναβάλλεται λόγω πένθους στην περιοχή.

ΣΙΝΕΜΑ
Στο μεταξύ, συνεχίζονται από  την ερχόμενη  εβδομάδα οι κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε χωριά του Δήμου.
Την ερχόμενη εβδομάδα το “Σινεμά στις πλατείες” του Δήμου Πλατανιά  με την προβολής  της ταινίας  “Λουλούδια που μαράθηκαν νωρίς”,  θα βρίσκεται στα παρακάτω χωριά:
•Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 9 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου στο Φωτακάδω της ΔΕ Βουκολιών.
•Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου ώρα 9 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου  Σέμπρωνα.
•Την Τετάρτη 5  Σεπτεμβρίου ώρα 9 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Ορθουνίου.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.