Μουσείο Τυπογραφείας

Μονόδρομος η νίκη για ΑΟΧ/Κισσαμικό

2Εχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός φιλοξενεί στις 3 το μεσημέρι στα Περβόλια την Κέρκυρα, σε ένα παιχνίδι που δεν είναι εύκολο, από την άλλη η κατάκτηση των βαθμών αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια της ομάδας να μπορέσει να παραμείνει στην πρώτη 8άδα της βαθμολογίας.
Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη θέλει να επιβεβαιώσει ότι η ήττα από τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό ήταν μια κακή παρένθεση, διότι στη συνέχεια ακολουθεί και ένα δύσκολο πρόγραμμα με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας… Οι απουσίες είναι, επίσης, ένα σοβαρό ζήτημα, διότι πέντε ποδοσφαιριστές λόγω προβλημάτων με τραυματισμούς δεν μπορούν να υπολογίζονται και αυτοί είναι οι Λαζαρίδης, Σάλιακας, Ζιούλης, Γκίνη και Καραγεώργης.
Συγκεκριμένα, η αποστολή για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό είναι η εξής: Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Γρηγορόπουλος, Αρναούτογλου, Σισέ, Τόλι, Κεχαγιάς, Φαζός, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης, Μουμίν, Καραγιάννης, Βρεττός, Κάσσος, Αρναρέλλης, Χαλκιαδάκης, Αποστολόπουλος, Ρίσκι και Κουσκουνάς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.