Μουσείο Τυπογραφείας

“Μόνιμα” χωρίς τηλέφωνο

Σε απόγνωση βρίσκονται κάτοικοι στην περιοχή του Ντερέ καθώς έχουν μείνει χωρίς σταθερή τηλεφωνική σύνδεση εδώ μήνες! Μόλις προχθές, έγραψαν τα “Χ.ν.” για το ζήτημα αυτό. Αναγνώστης που επικοινώνησε όμως μαζί μας χθες τόνισε ότι η επίλυση του προβλήματος είναι θέμα επιβίωσης για κάποιους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας ή έχουν κάποια αναπηρία.
«Υπάρχει μια οικογένεια με άτομα που είναι τυφλά και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κανένα λόγω της έλλειψης τηλεφώνου!», σημείωσε. Το ηχητικό μήνυμα του ΟΤΕ που ακούει κανείς όταν καλεί στο νούμερό τους κάνει λόγο για προσωρινή βλάβη και για προσπάθεια άμεσης αποκατάστασης της λειτουργίας της γραμμής. Μόνο που στην περίπτωση αυτή το «προσωρινό» έχει καταστεί «μόνιμο». Και το ερώτημα είναι πότε ο ΟΤΕ θα επαναφέρει σε λειτουργία τις γραμμές;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.