Μουσείο Τυπογραφείας

Μνήμη ηρώων

Μνήμη ηρώων στα Μεσκλά όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση φόρου τιμής  για τους εκτελεσθέντες κατά την διάρκεια της Μάχης της Κρήτης.
Την εκδήλωση, διοργάνωσε ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με την Τ.Κ.Μεσκλών, το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο και τους Τοπικούς Φορείς της Ευρύτερης Περιοχής Μεσκλών – Ζούρβας
Χαιρετισμό απεύθυνε ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης. Για τα γεγονότα της εποχής μίλησαν οι
μαθητές Λυκείου Μαρία Βουράκη και Εμμ. Στυλιανουδάκης.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά, η πραγματοποίηση της εκδήλωσης εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων μνήμης. Παρόντες  στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Αντ. Μπαλωμενάκης, ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά Νικ. Δασκαλάκης , πρόεδροι και μέλη τοπικών φορέων , εκπρόσωποι σχολικής κοινότητας Μουσούρων και κάτοικοι της περιοχής.

ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΩΝΙΤΗ
Στο μεταξύ, εκδήλωση στο Μνημείο Εκτελεσθέντων, στην παραλία Ταυρωνίτη, οργανώνουν ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς Ταυρωνίτη και Καμισιανών στο πλαίσιo των παράλληλων εκδηλώσεων για τη Μάχη της Κρήτης, την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 8 μ.μ..

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.