Μουσείο Τυπογραφείας

Mνήμη Ελευθέριου και Σοφοκλή Βενιζέλου (φωτ. – video)

Τη μνήμη του Ελευθέριου και του Σοφοκλή Βενιζέλου τίμησαν οι τοπικές αρχές στον καθιερωμένο ετήσιο μνημόνιο στους τάφους στον Προφήτη Ηλία.
Παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση από τους μητροπολίτες Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό και Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο.
Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο δήμαρχος Λέσβου κ. Σπύρος Γαληνός, ενώ το παρών έδωσαν ο αναπλ. Υπουργός Υγείας κ. Π. Πολάκης εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, οι βουλευτές Β. Βαγιωνάκη, Α. Μπαλωμενάκης , Β. Κεγκερογλου και Θ. Φορτσακης, ο δήμαρχος Χανίων Τ. Βάμβουκας, ο δημαρχος ηρακλειου κ. Β. Λαμπρινος, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απ. Βουλγαράκης κα.

Εν τω μεταξύ, τα βραβεία στους μαθητές που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό δοκιμίου για τον Ελευθέριο Βενιζέλο απένειμε το Σάββατο το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.