Μουσείο Τυπογραφείας

Μητσοτάκης: Μείωση φόρων από το 2020

Μήνυμα για μία «πολιτική επενδύσεων με πολλές, πολλές θέσεις εργασίας» έστειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», τάχθηκε υπέρ μίας έκρηξης ιδιωτικών επενδύσεων, όχι μόνο από τους μεγάλους επιχειρηματίες, αλλά και από τους μικρομεσαίους.

 Περιγράφοντας τις άμεσες πρωτοβουλίες μίας ενδεχόμενης κυβέρνησης Ν.Δ., ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι το πρώτο νομοσχέδιο της νέας κυβέρνησης θα είναι το φορολογικό και το νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεσμεύτηκε μεταξύ άλλων για μία σειρά αλλαγών και διευκολύνσεων, οι οποίες θα αφορούν τον ΕΝΦΙΑ (σ.σ. μεσοσταθμική μείωση 30%), τις 120 δόσεις και τη φορολογία των επιχειρήσεων, διαμηνύοντας ότι «οι δανειστές θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους μέσω της ανάπτυξης και όχι των φόρων».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.