Μουσείο Τυπογραφείας

Μητσοτάκης: H Eλλάδα φερέγγυος εταίρος

01s1mtsk-thumb-largeΗ Ελλάδα μπορεί να γίνει ένας φερέγγυος και αξιόπιστος εταίρος για τη Ρωσία δήλωσε από τη Μόσχα όπου και ολοκλήρωσε, χθες, τη διήμερη επίσκεψή του ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως αναφέρει η Καθημερινή, στις επαφές που είχε με τον πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, τον υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και τον πρόεδρο της Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολοντίν, ο πρόεδρος της Ν.Δ. περιέγραψε τη δική του αντίληψη για τις ελληνορωσικές σχέσεις και υπογράμμισε ότι η Ρωσία μπορεί στο πρόσωπό του να βρει έναν αξιόπιστο συνομιλητή.

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Μόσχα αποτελεί ακόμα μια κίνηση στην εξωστρεφή κατεύθυνση που θέλει να δώσει ο ίδιος, κυρίως διότι εκτιμά ότι το περιθώριο βελτίωσης των σχέσεων της Ελλάδας με σημαντικές χώρες, όπως η Ρωσία, είναι αρκετά σημαντικό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.