Μουσείο Τυπογραφείας

Μυστική επίσκεψη του Τζορτζ Μάικλ σε νοσοκομείο της Βιέννης ένα μήνα πριν το θάνατό του

FILE PHOTO British singer George Michael poses for photographers before a news conference at the Royal Opera House in central London May 11, 2011. REUTERS/Stefan Wermuth/File Photo         TPX IMAGES OF THE DAYΜυστική επίσκεψη σε νοσοκομείο της Βιέννης πραγματοποίησε ένα μήνα πριν από το θάνατό του ο Τζορτζ Μάικλ, όπως αποκαλύπτουν σήμερα βρετανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror, o θρύλος της ποπ είχε ταξιδέψει με ιδιωτικό τζετ στην πρωτεύουσα της Αυστρίας για να δει γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου AKH, όπου είχε νοσηλευτεί με βαριά πνευμονία το 2011.
Μαζί του ήταν ο σύντροφός του Φάντι Φαγουάζ αλλά και ο πατέρας του 53χρονου. Mετά το θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο γιατρός Christoph Zielinski, διευθυντής της ογκολογικής κλινικής του νοσοκομείου, έγραψε στο Twitter: «Θλίβομαι από τον απροσδόκητο χαμό του Τζορτζ Μάικλ. Η ομάδα των γιατρών του από το νοσοκομείο ΑΚΗ της Βιέννης εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».
Ο Δρ. Zielinski και ο συνάδελφός του δρ. Thomas Staudinger ήταν οι δύο γιατροί που επισκέφτηκε δύο μήνες πριν από το θάνατό του ο Τζορτζ Μάικλ.
Ο τραγουδιστής εμπιστευόταν ιδιαίτερα το νοσοκομείο, στο οποίο είχε νοσηλευτεί πριν από έξι χρόνια όταν κατέρρευσε πριν από συναυλία.
Ο Τζορτζ Μάικλ υποβλήθηκε σε τραχειοτομή και ήταν αναίσθητος για τρεις ημέρες. Μετά την περιπέτεια της υγείας του, ο Τζορτζ Μάικλ είχε διαθέσει 1.000 εισιτήρια συναυλίας του στο προσωπικό του νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.