Μουσείο Τυπογραφείας

Μήνυμα για την καθαριότητα από τον Δήμο Κισσάμου

Μήνυμα προς όσους πολίτες εναποθέτουν ανεξέλεγκτα τα υλικά οικοδομών –ογκώδη αντικείμενα σε διάφορα σημεία στον δήμο Κισσάμου, στέλνει η δημοτική Αρχή.

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται «οσο αφορά την καθαριότητα και τους χώρους που οι δημότες εναποθέτουν ανεξέλεγκτα τα υλικά οικοδομών –ογκώδη αντικείμενα που ως συνέπεια έχουν την άσχημη δημόσια εικόνας του Δήμου μας και την αρνητική προβολή αυτού .
Αγαπητοί συνδημότες η νέα Δημοτική αρχή θα κάνει κάθε προσπάθεια να βελτίωση αυτό που παρέλαβε και να διορθώσει τυχόν λάθη και παραλείψεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής για να παραδώσει ένα καλύτερο περιβάλλον στις επόμενες γενιές.
Θεωρώντας αυτονόητο ότι αποτελεί καθήκον και υποχρέωση όλων μας η καθαρή εικόνα της πόλης αναφέρουμε ότι δεν θα δεχτούμε κανένα είδος παραβατικής συμπεριφοράς που αφόρα τα ανωτέρω ζητήματα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την καλή συνεργασία αλλά και το φιλότιμο που επιδεικνύουν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας και πρασίνου που είναι ο πυλώνας για να επιτύχουμε τους στόχους μας .
Τηλέφωνο επικοινωνίας για οποιοδήποτε θέματα που αφορούν , καθαριότητα ,ογκώδη αντικείμενα και εναπόθεση οικοδομικών υλικών είναι 2822023110.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συνεργασία σας»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.