Μουσείο Τυπογραφείας

Μικρές ιστορίες από τον Αριστείδη Αρχοντάκη

P1070723Μικρές ιστορίες, γραμμένες με φιλοσοφική διάθεση, που άλλοτε ξαφνιάζουν τον αναγνώστη κι άλλοτε τον παρασέρνουν σε μια στοχαστική ατμόσφαιρα, περιλαμβάνει το βιβλίο «Πολύ μικρά γλυκά τίποτα φυλαγμένα σε σπιρτόκουτα» του Χανιώτη λογοτέχνη, Αριστείδη Γ. Αρχοντάκη που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Χανίων. Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Τοπική Επιτροπή του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη και οι εκδόσεις ΕΡΕΙΣΜΑ.
Για το βιβλίο μίλησαν η φιλόλογος Ρούλα Βουράκη και ο οικονομολόγος Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο εκδότης και συγγραφέας Χρήστος Μαχαιρίδης. Παρέμβαση έκανε η ψυχολόγος Νικολέτα Μπουλταδάκη και αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η φιλόλογος και ηθοποιός Μυρτώ Δρακάκη.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο των “Χ.Ν.”

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.