Μουσείο Τυπογραφείας

Μικρά – Μικρά από την περιοδεία Τσίπρα στα Χανιά

Καφές και ρακές

«Καφέ κερνάτε ή ρακές», είπε όταν έφτασε στο εστιατόριο στο Κολυμπάρι ο Αλέξης Τσίπρας. «Εγώ πάντως πρωί πρωί ρακές δεν πίνω», ανέφερε και ζήτησε καφέ. Αργότερα, βέβαια, κατά την περιοδεία του, τίμησε και τη ρακή όπως και το ρακόμελο, το οποίο τον κέρασε μία κυρία κατά την άφιξή του έξω από το σπίτι του Ελ. Βενιζέλου στις Μουρνιές. Το σπίτι, βέβαια, ήταν κλειστό καθώς γίνονται εργασίες ανακατασκευής.

Μαντινάδα στις Μουρνιές
Μια μαντινάδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε κάτοικος των Μουρνιών στον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να τη μεταφέρει στη Βουλή. Η μαντινάδα που του είπε, είναι:
«Τη συμφωνία των Πρεσπών
πολλοί την εμισούνε
και εδά να μην καταργηθεί
πολλοί παρακαλούνε».

 
«Για πάντα μαζί»

5 ΜΠΛΟΥΖΑ
Εντύπωση προκάλεσε η μπλούζα που φορούσε μία κυρία στις Μουρνιές. «Για πάντα μαζί», έγραφε κάτω από φωτογραφία του Αλ. Τσίπρα.

Ενταση
Επεισόδιο απειλήθηκε κατά την συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με κατοίκους στις Μουρνιές όταν, ξαφνικά, ένας άνδρας από τον δρόμο πλησίαζε με φωνές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά απομακρύνθηκε με παρέμβαση κόσμου και Αστυνομίας.

Σέλφι
7 ΣΕΛΦΙΜικροί και μεγάλοι έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες (σέλφι) με τον Αλέξη Τσίπρα. Κάποιοι μαθητές που δεν πρόλαβαν να βγάλουν σέλφι στην αρχή, περίμεναν να τελειώσει η συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τους κατοίκους για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Εγγραφές
9 ΕΓΓΡΑΦΕΣΗ περιοδεία του Αλ. Τσίπρα συνδυάστηκε και με εγγραφές νεών μελών στον ΣΥΡΙΖΑ. Το τερπόν μετά του ωφελίμου, κατά πώς λέγεται.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.