Μουσείο Τυπογραφείας

Μικρά – μικρά από την εκδήλωση του Ευτύχη Δαμιανάκη

Ανακοίνωση ονομάτων
Τα πρόσωπα του συνδυασμού του πρόκειται να ξεκινήσει να γνωστοποιεί σταδιακά ο υποψήφιος δήμαρχος Ευτύχης Δαμιανάκης από την ερχόμενη Παρασκευή όπως έκανε γνωστό κατά την προχθεσινή εκδήλωση όπου παρουσίασε τις βασικές θέσεις και το όραμά του για τον Δήμο Χανίων. Οπως τόνισε σχετικά, κάθε μέρα θα αποστέλλεται από το επιτελείο του συνδυασμού του ένα δελτίο Τύπου με μια “έκπληξη”. «Να είστε βέβαιοι ότι θα είναι ένα πολύ ποιοτικό ψηφοδέλτιο και είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος», σχολίασε ο κ. Δαμιανάκης.

Παρουσίες
Η αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “Χανιά – Κοιτάμε Μπροστά” γέμισε από φίλους και υποστηρικτές του Ευτύχη Δαμιανάκη. Μεταξύ αυτών που έδωσαν το “παρών” ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απ. Βουλγαράκης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ν. Καλογερής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τ. Κουρουπάκης και Ολγα Λεβάκη, ο πρώην δήμαρχος Γ. Τζανακάκης, η πρώην νομάρχης Αλ. Μαρκογιαννάκη, οι πρώην αντιδήμαρχοι Ν. Ξυνίδης και Μ. Λιονάκης κ.ά.

Πλημμύρες
Η εκδήλωση του κ. Δαμιανάκη καθυστέρησε να ξεκινήσει περίπου 1 ώρα λόγω της καθυστερημένης προσέλευσης του κόσμου εξαιτίας της κακοκαιρίας. Ο κ. Δαμιανάκης ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκλήθηκαν από τη νεροποντή ιδίως στη Σούδα κάνοντας λόγο για «άθλια κατάσταση» η οποία επαναλαμβάνεται.
«Λυπάμαι να πω ότι από το 2000 η κατάσταση παραμένει ίδια. Αυτό δεν αξίζει ούτε στον Δήμο, ούτε στη Σούδα. Δεν είναι ανεκτή αυτή η κατάσταση», δήλωσε σχετικά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.