Μουσείο Τυπογραφείας

Μικρά κορίτσια προσέφεραν χαρά σε άπορες οικογένειες

allilengiiΟι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι από αυτές που μας δίνεται η δυνατότητα να πάρουμε πολλά μαθήματα ανθρωπιάς.

Ένα τέτοιο, ξεχωριστό μάθημα, πρόσφεραν τα δίδυμα κορίτσια που αποφάσισαν τα “έσοδα” από τα κάλαντα να τα προσφέρουν για να “ανακουφίσουν” κάποιες οικογένειες που δεν είναι τόσο…τυχερές όσο οι δική τους.

Η Σοφία και η Έλενα ζήτησαν από τους γονείς τους, να αγοράσουν με τα χρήματα αυτά τρόφιμα και να δοθούν σε άπορες οικογένειες – μέσω της εθελοντικής ομάδας “Κίτρινη Αποστολή”!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Δημήτρης Αποστολάκης:

“Σίγουρα στην Κίτρινη Αποστολή όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές! Σήμερα ήρθε να προστεθεί ακόμα μία και μάλιστα ιδιαίτερης σημασίας!
Η Σοφία και η Έλενα αυτά τα πανέμορφα δίδυμα κορίτσια λέγοντας τα κάλαντα, εκμυστηρεύτηκαν στους γονείς τους, ότι θα ήθελαν να αγοράσουν τρόφιμα για να δοθούν σε άπορες οικογένειες!
Την επιθυμία τους αυτή οι γονείς τους την έκαναν πραγματικότητα φέρνοντας στα γραφεία μας, μαζί με τα κοριτσάκια τα πράγματα! Σίγουρα το να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με τέτοια ιδανικά και αξίες είναι σίγουρα κάτι πολύ σπουδαίο!
Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε κορίτσια”!

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.