Μουσείο Τυπογραφείας

Μια σκέψη έκανα…

Κύριε διευθυντά,
oρμώμενος από τις αυξημένες, λόγω των εορτών, διαφημίσεις στα ΜΜΕ στα τυχερά παιχνίδια, θα ήθελα να παρατηρήσω τα εξής. Το ΛΟΤΤΟ κληρώνει 8 εκατ. €, το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει 5 εκατ. €, το Κρατικό λαχείο κληρώνει 10 εκατ. €, το Λαϊκό λαχείο κληρώνει 3 εκατ. €, κ.ο.κ.
Ξέρουμε ότι όλα είναι κρατικά, άρα ο τζογαδόρος είναι το κράτος και προσπαθεί να τα μαζέψει, συνήθως από τους φτωχούς, γιατί αυτοί ελπίζουν ότι θα κερδίσουν, που μετά μοιράζει ένα μερίδιο σε λίγους.
Μια σκέψη έκανα, γιατί τουλάχιστον δεν τα μοιράζει σε περισσότερους τυχερούς, με πλαφόν 100.000 € π.χ., γιατί έτσι αντί να πάρει ένας τα 3 εκατ. €, θα πάρουν 30, 100.000 € και θα ξελασπώσουν οι 30 οικογένειες, ενώ στην άλλη περίπτωση ο ένας θα τρελαθεί με τα πολλά λεφτά.
Νομίζω ότι οι περισσότεροι συμφωνούν με την άποψή μου αλλά αυτοί που αποφασίζουν, ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, θα πουν αυτά είναι λεπτομέρειες. ΝΑΙ αλλά η λεπτομέρεια κάνει τη ΔΙΑΦΟΡΑ.

Καλή Χρονιά
Χρόνια Πολλά με Αγάπη & Ειρήνη

Μανώλης Σκουνάκης
ηλεκτρονικός μηχανικός Τ.Ε.
συνταξιούχος ΟΤΕ

2 Σχόλια

  • [HLIAS] ~ ~ ~ Απάντηση

    ΚΑΛΗ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΦΑΡΜΩΣΙΜΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΖΙΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΕΡΔΟΣ.

  • [Giannhs] ~ ~ ~ Απάντηση

    Ο Μανωλης εχει δικιο αλλα συμφονω με τον Ηλια για τον λογο οτι ο καθενας στο μυαλο του εχει τα πολλα και ακομη αν ξερει πως θα τρελαθει και για τον ιδιο θα ειναι αχρηστα δεν τον νοιαζει…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.