Μουσείο Τυπογραφείας

AΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Μία μεγάλη αγκαλιά για την Ευαγγελία

06Μαζική κινητοποίηση για να βρεθούν τα χρήματα ώστε η 8χρονη να κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα

Όλα τα Χανιά απλοί πολίτες και φορείς συσπειρώνονται ώστε η μικρή Ευαγγελία – Στυλιανή Κ. να καταφέρει να πραγματοποιήσει το ταξίδι προς την ελπίδα το οποίο θα της επιτρέψει να συνεχίσει να ονειρεύεται και να ζει όπως κάθε παιδί της ηλικίας της.

H  8χρονη Χανιώτισσα διαγνώστηκε τον Φεβρουάριο του 2016 με επιθηλιακό όγκο Wilms και χρειάζεται να μεταβεί σε νοσοκομείο της Αγγλίας προκειμένου να της παρασχεθεί κατάλληλη θεραπεία μετά από  δυσμενή πρόγνωση των γιατρών.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Ο Δήμος Χανίων γνωστοποίησε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την οικονομική ενίσχυση προς τη μικρή Ευαγγελία και την οικογένειά της ενώ σε δήλωσή του ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας σε γραπτή δήλωσή του ανέφερε πως «Και αυτή τη φορά θα πρέπει να δείξουμε τόσο ως χανιώτικη κοινωνία συνολικά όσο και ο καθένας μας από τη θέση ευθύνης, που βρίσκεται, την ευαισθησία μας απέναντι στον δύσκολο αλλά θαρραλέο αγώνα, που δίνει η μικρή Ευαγγελία και η οικογένειά της. Πέραν των ενεργειών στήριξης, που ανακοινώνονται από τον Δήμο μας, την ερχόμενη εβδομάδα συγκαλώ  Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να εγκρίνουμε την οικονομική στήριξη της οικογένειας στην προσπάθειά της για μετάβαση στο εξωτερικό.
Απ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, τη μάχη αυτή πρέπει και θα την κερδίσουμε».
Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στις 20.00, στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. διοργανώνεται συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην οικογένεια της Ευαγγελίας. Ενώ όπως έγινε γνωστό  την ερχόμενη εβδομάδα η κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου θα πραγματοποιήσει μουσική εκδήλωση στο ιστορικό ΚΑΦΕ «ΚΗΠΟΣ».
Από την πλευρά της, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. –Κ.Α.Μ. στο εξής στο υπόλοιπο πρόγραμμα εκδηλώσεων, που φιλοξενούνται στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, θα έχει τοποθετήσει κουτί ενίσχυσης, ενώ ανάλογο κουτί θα στηθεί από τις εθελόντριες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και κατά την εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10/9/2017 στο water park «Λιμνούπολη».

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Ο Δήμος Κισσάμου, η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου , η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου και η Νεολαία Κισάμου διοργανώνουν φιλανθρωπική κρητική συναυλία για τη μικρή Ευαγγελία, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «καλούμε όλους τους φορείς και συλλόγους της περιοχής να δηλώσουν έμπρακτα τη συμπαράσταση και τη βοήθειά τους στην 8χρονη Ευαγγελία που θα κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα, στηρίζοντας και συμμετέχοντας στην εκδήλωση».
Ο Δήμος Κισάμου τονίζει επίσης, ότι όσοι καλλιτέχνες της περιοχής επιθυμούν να λάβουν μέρος αφιλοκερδώς στην εκδήλωση αυτή, να επικοινωνήσουν έως το Σάββατο (2/9) και ώρα 14:00, με το τηλέφωνο 6942836039 (κα Βίκυ Μαρακάκη). Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην οικογένεια της μικρής Ευαγγελίας.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
Όπως γνωστοποίησαν οι εργαζόμενοι στην Ένωση Καταναλωτών ν. Χανίων στα γραφεία της Ένωσης έχει τοποθετηθεί κουμπαράς για όσους επιθυμούν να προσφέρουν κάποια βοήθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές επιχειρήσεις της πόλης συμβάλουν ώστε η 8χρονη Ευαγγελία να καταφέρει να μεταβεί στην Αγγλία.

Συγκέντρωση χρημάτων  
Όποιος μπορεί να βοηθήσει να καταθέσει στον τραπεζικό λογαριασμό:
ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ(Μητέρα της μικρής)
GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558 /
BIC : PIRBGRAA
Στοιχεία επικοινωνίας για όσους επιθυμούν : Καστρινάκης Αλέκος, ale-kastrinos@hotmail.gr , τηλ 6999685448

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.