Μουσείο Τυπογραφείας

Μεταγραφές και αποχωρήσεις στην Παλαιόχωρα

Εντός της εβδομάδας αναμένεται, λογικά, η Παλαιόχωρα να προχωρήσει στις υπόλοιπες μεταγραφές στις οποίες στοχεύει μετά τον δανεισμό του Μανώλη Κουτσογιαννάκη από τον Εργοτέλη. Πληροφορίες θέλουν την Παλαιόχωρα να εντάσσει στο δυναμικό της έναν πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟΧ, τον Λευτέρη Μέρο, που έπαιζε στον Παναιγιάλειο, αλλά και έναν τερματοφύλακα που ήταν στον Πανθηραϊκό, τον Χρήστο Βορύλλα. Επίσης, ίσως δανειστεί και δύο παιδιά από την Κ19 του Πλατανιά και μένει να ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι αυτοί.
Από την άλλη, υπήρξε και μία αποχώρηση, η οποία αφορά τον Αλέξανδρο Χιντασέλι που από τον 5ο όμιλο μεταπηδά στον 2ο και στην ομάδα των Γιαννιτσών, προπονητής στα οποία είναι ο Τίμος Καβακάς.
Κατά τ’ άλλα, σήμερα θα ξεκαθαρίσει ο τραυματισμός για τον Νίκο Καραΐσκο που όπως φαίνεται χτύπησε πολύ σοβαρά στο φιλικό με τον Αρη Σούδας. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να επιβεβαιωθεί ή όχι αν ο τραυματισμός του είναι ο ίδιος όπως του Σπηλιώτη που πριν από ένα μήνα σχεδόν υπέστη ρήξη χιαστών…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.