Μουσείο Τυπογραφείας

Μετά τον Σταλό και το Πλατάνι;

Τη σημασία του να δοθεί η εντολή από το Υπουργείο Υποδομών στον εργολάβο να ξεκινήσει άμεσα τα έργα αποκατάστασης της κατολίσθησης στον Β.Ο.Α.Κ., στο ύψος του Σταλού, επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Αποστόλης Βουλγαράκης στους μηχανικούς του Υπουργείου, συμπληρώνοντας πως πλέον την ευθύνη για τον Β.Ο.Α.Κ. την έχει αποκλειστικά η Αθήνα.
Μάλιστα αναμένεται ίσως και σήμερα να σταλεί το σχετικό έγγραφο. Το πόσο θα διαρκέσουν οι εργασίες αυτό είναι άγνωστο ακόμα αλλά για να επιβεβαιωθεί ότι ο δρόμος είναι ασφαλής θα απαιτηθούν (αν οι καιρικές συνθήκες είναι καλές) από μια εβδομάδα έως δέκα ημέρες ήταν η εκτίμηση έμπειρου μηχανικού.
Οι μηχανικοί εξέτασαν και την κατολίσθηση στο Πλατάνι όπου μεγάλοι βράχοι κυριολεκτικά “στέκουν” πάνω από τον δρόμο και ίσως και το έργο αυτό να μπει στην ίδια εργολαβία. Το ζήτημα είναι οι εργασίες να γίνουν άμεσα και να είναι τέτοιες ώστε να εξασφαλίσουν ότι στην πρώτη βροχή δεν θα δούμε κάτι ανάλογο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.