Μουσείο Τυπογραφείας

ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ

Μετά την ισοπαλία αναζητούν νίκες

w20-204004balaΠροφανώς ικανοποιημένες, οι χανιώτικες ομάδες, μετά την πολύ καλή απόδοση που είχαν στο μεταξύ τους παιχνίδι προχθές, μην έχοντας άλλωστε τα χρονικά περιθώρια, ρίχνουν το βάρος στις νέες αυριανές αποστολές, που τους περιμένουν ανήμερα της Αποκριάς.
Ουσιαστικά, οι μάχες απέναντι στις δύο αντίστοιχες ομάδες από το Ηράκλειο, δεσπόζουν, με τον Πλατανιά να δίνει ένα τρίτο σερί παιχνίδι στα Περβόλια, φιλοξενώντας τον Εργοτέλη, ενώ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός θα αγωνιστεί στην Αλικαρνασσό απέναντι στον Ηρόδοτο.
Κοινός παρονομαστής για τις δύο ομάδες ότι μπορούν να φτάσουν στην νίκη, έτσι ώστε να συνεχίσουν με τον καλύτερο τρόπο την πορεία τους στη Φούτμπολ Λιγκ. Και οι δύο έχουν αποδείξει τον τελευταίο καιρό ότι βρίσκονται σε μια πολύ καλή φόρμα, διατηρώντας ένα αήττητο, διαφορετικό σε κάθε περίπτωση, διότι ο Πλατανιάς μετρά επτά σερί θετικά αποτελέσματα, από τα οποία τα πέντε από αυτά είναι ισοπαλίες, ενώ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός “τρέχει” ένα πιο μεγάλο, όπου έχει υποστεί μεν κάποιες ήττες (τρεις), αλλά στα δέκα τελευταία παιχνίδια έχει αναδειχθεί αήττητος στα επτά, με έξι νίκες και την ισοπαλία με τον Πλατανιά…
Ζητούμενο και για τους δύο, λοιπόν, είναι να μπορέσουν να κερδίσουν, κάτι που κρίνεται πως είναι στις δυνατότητές τους να το καταφέρουν. Πρακτικά, το δέλεαρ για το κυνήγι της 2ης θέσης παραμένει μεγάλο, καθώς απομένει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι το τέλος και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να ποντάρει, παραδείγματος χάριν ότι ο Απόλλων Λάρισας θα είναι η ομάδα που θα καταλάβει τη θέση πίσω από το Βόλο, εάν θεωρηθεί ότι ο Βόλος από την πλευρά του θα αναδειχθεί σε κάθε περίπτωση πρωταθλητής…
Γενικότερα και παρότι το ισόπαλο αποτέλεσμα, πρακτικά δε εξυπηρέτησε καμία από τις δυο ομάδες, στα δύο στρατόπεδα επικρατεί ικανοποίηση. Για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό γιατί είχε το κουράγιο να γυρίσει σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως εξελίχτηκε το σε βάρος του σκορ και τον Πλατανιά διότι επέδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι αντίδραση, καταφέρνοντας να μη χάσει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.