Μουσείο Τυπογραφείας

Μέρες ελπίδας

Μέρες γιορτινές, μέρες μελαγχολικές, μέρες ανασκόπησης, μέρες δημιουργικές μα και ξέγνοιαστες. Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος που ο καθένας τη βιώνει με διαφορετικό τρόπο. Ανάλογα με την καθημερινότητα, τα βιώματα, τα προβλήματα μα και την οικονομική του κατάσταση.
Σε μια κοινωνία με τόσες πολλές αντιθέσεις, υπάρχει όμως και μια κοινή συνισταμένη για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Αυτή της ελπίδας.
Η “δύναμη” αυτή που γεμίζει ευχές τους δρόμους της πόλης, τα μηνύματα των κινητών, αλλά και τους… τοίχους των κοινωνικών δικτύων. Φίλοι, γνωστοί ακόμα και άγνωστοι, αλληλεπιδρούν για καλό σκοπό. Εύχονται για ένα καλύτερο αύριο.
Είναι μια κοινή ελπίδα για πλούσιους, φτωχούς, υγιείς και ασθενείς, ολιγαρκείς μα και… αχόρταγους. Όλοι αυτές τις ημέρες προσδοκούμε το καλύτερο. Σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο.
Ας ευχηθούμε λοιπόν, ο καθένας να βρει την προκοπή που αναζητά στη ζωή του.
Καλά Χριστούγεννα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.