Μουσείο Τυπογραφείας

ΜέΡΑ25: «Οι υδρογονάνθρακες να μείνουν παντοτινά στα έγκατα της Γης»

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης άφησε αιχμές για τη στάση του Αλέξη Τσίπρα κατά την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, εκφράστηκε θετικά για τη συμφωνία για το Μακεδονικό.Την πάγια θέση του ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων ξεκαθαρίζει για πολλοστή φορά το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη. Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Είναι θλιβερό αλλά αναμενόμενο η εντεινόμενες επιθέσεις προς το ΜέΡΑ25 και το Γιάνη Βαρουφάκη να γίνονται στη βάση τερατωδών ανακριβειών και δημιουργικού γκεμπελισμού.

α)Το ΜέΡΑ25 υπερασπίζει και θα υπερασπίζεται με πάθος κάθε κυριαρχικό δικαίωμά μας που εκπορεύεται από το Διεθνές Δίκαιο.

β) Οι θέσεις του Μέρα25 , ψηφισμένες απ’ όλα τα μέλη του και αναρτημένες δημόσια στο mera25.gr δεν επιδέχονται ούτε παρανάγνωση ούτε διαστρέβλωση.

Εν συντομία, για το επίμαχο θέμα :

Η ανεύθυνη πολιτική της συνεκμετάλλευσης ορυκτών καυσίμων στην ανατολική Μεσόγειο και το Ισραήλ του στυγνού Νετανιάχου είναι τεράστιο δώρο στον Ερντογάν. Όλες οι εξορύξεις είναι πλήγμα στον πλανήτη. Καμία πραγματική ανάπτυξη δεν θα βασίζεται πλέον στα ορυκτά καύσιμα. Το μόνο ελληνικό κόμμα που τολμά να πεί ΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ είναι το ΜέΡΑ25.

Τιμή μας το μένος των εκπροσώπων της ολιγαρχίας που τρέχουν τα σάλια τους με την ιδέα των εξορύξεων».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.