Μουσείο Τυπογραφείας

Μελωδίες στο κέντρο του Ρεθύμνου

Εντυπωσιακά και μελωδικά άνοιξε την Κυριακή η αυλαία στο 2ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και μουσικών Συνόλων που πραγματοποιείται στο Ρέθυμνο από τον «Μουσικό Καρπό» και με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και της Ιεράς Μητρόπολης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.
Πρόκειται για μια Μουσική Σύμπραξη – Live Act έρχεται να δώσει πνοή και ζωντάνια στην Πόλη του Ρεθύμνου με τη νέα γενιά μουσικών, να συναντά μουσικά καταξιωμένους Έλληνες – Κύπριους και ξένους και να συμπράττουν σε πρωτόγνωρα μουσικά δρώμενα.
Η εκδήλωση ξεκίνησε στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στις 20.15 και ήταν πάρα πολύς ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να δει και να ακούσει από κοντά τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Σ.Ο.Ν. του Ωδείου των Χρωμάτων και τη Στρατιωτική Μουσική της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.