Μουσείο Τυπογραφείας

Mediastories

2 O Ant1 συγκέντρωσε χρήματα για 10 σωματεία  
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών στην εκπομπή “Γραμμή με Αγάπη” παρέδωσε η Μαρί Κυριακού την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στους εκπροσώπους δέκα Ιδρυμάτων, Σωματείων και Οργανώσεων απ’ όλη την Ελλάδα.
Οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων, παρουσία της γενικής γραμματέως του υπουργείου Πρόνοιας Εφης Μπέκου, παρέλαβαν τις επιταγές από τη Μαρί Κυριακού στα γραφεία του Αnt1. Η κα Κυριακού δεσμεύτηκε ότι η “Γραμμή” θα συνεχιστεί για να στηριχθούν οικονομικά και άλλα Ιδρύματα.
Μέχρι τώρα έχουν ενισχυθεί οικονομικά περισσότερα από 25 σωματεία. Οι επιταγές παραδόθηκαν στην “Αρωγή”, που στηρίζει άτομα με ειδικές ανάγκες, στο Ιδρυμα Πρόνοιας και Εκπαίδευσης Κωφών και Βαρήκοων Ελλάδας, στον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “Αγκαλιά”, στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στη “Μέριμνα” – Παιδαγωγικό Κέντρο ΑμεΑ – Πάτρας, στον Σύνδεσμο Προστασίας Παίδων Χολαργού, στην “Ελπίδα”» – Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, στο σωματείο “Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή” Ηρακλείου Κρήτης, στο “Εργαστήρι” – Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και στο ΠΕΝ – Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, για παιδιά με κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

03H απάντηση της Ελεονώρας για τη “διακοπή” της εκπομπής της
Με αφορμή την πρεμιέρα της Αννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου, στην οποία παρευρέθηκε, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην κάμερα του “Πρωινό mou” για τις φήμες περί απρόσμενης διακοπής της εκπομπής της λόγω χαμηλής θεαματικότητας και την άμεση απάντηση του “Star”.
«Δεν μ’ έχουν κουράσει τα δημοσιεύματα! Εγώ ίσα – ίσα που είπα και στο Star να μην βγάλει καμία ανακοίνωση, όταν το συζήτησα με τη διευθύντριά μας, την κ. Λογοθέτου. Ο,τι και να γράφεται δε με νοιάζει, αλλά ο σταθμός ήθελε να πάρει θέση. Προφανώς, κάποιος δεν έχει καλό ρεπορτάζ ή δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Θα κάθομαι εγώ να στενοχωριέμαι επειδή ο άλλος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του;»
Ακόμα, η γνωστή παρουσιάστρια πρόσθεσε «Ενα δημοσίευμα έχω διαβάσει φέτος (σχετικά με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης), όλα τα άλλα λένε ότι πάμε πάρα πολύ καλά, ότι έχουμε ανέβει 2,5 μονάδες από πέρσι και ότι είμαστε μια χαρά. Αλλά κι αυτά να μην γράφονταν, τα καλά ή τα κακά, νομίζω ότι μπορώ να ξέρω καλύτερα απ’ όλους αν πρέπει να ανησυχώ ή όχι»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.