Μουσείο Τυπογραφείας

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑμεΑ

Με Τσαπατάκη η ελληνική αποστολή στο παγκόσμιο

Α. ΤσαπατάκηςΑνακοινώθηκε χθες από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), η αποστολή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που θα διεξαχθεί στην πόλη του Μεξικού από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 8 Δεκεμβρίου, στην οποία περιλαμβάνεται και ο Χανιώτης αθλητής του Α.Σ. Μεγαλόνησος Ηρακλείου, Αντ. Τσαπατάκης.
Στη διάθεση, λοιπόν,  των ομοσπονδιακών προπονητών Ι. Αλεξάκη και Παν. Παϊπέτη, θα βρίσκονται οι Δημήτρης Καρυπίδης, Γιάννης Κωστάκης, Αριστείδης Μακροδημήτρης, Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Κωνσταντίνος Καραούζας, Χαράλαμπος Ταϊγανίδης, Αντώνης Τσαπατάκης, Γεράσιμος Λιγνός, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και Γιώργος Σφαλτός. Ακόμη, με δικά τους έξοδα θα συμμετάσχουν οι αθλητές Ευθυμία Γκουλή, Απόστολος Τσαούσης, Γιώργος Καπελλάκης, Μαρία Τσάκωνα. Αρχηγός της αποστολής είναι ο γεν. γραμματέας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Κ. Σιάχος, συμμετέχει και ο προπονητής Γ.  Τυλιγαδάς, ενώ με δικά τους έξοδα θα μεταβούν 10 συνοδοί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.