Μουσείο Τυπογραφείας

Με το «Χρυσό Τιμόνι 2017» διακρίθηκε το Skoda Karoq

karoq-m22-gallery-exterior-02.77b809184e412ef315b7b5518d28e613.fit-1450x760Tο «Χρυσό Τιμόνι 2017», διάκριση που είναι ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία, κατέκτησε το Skoda Karoq. Η σπουδαιότητα του βραβείου έγκειται στο ότι τα μοντέλα που θα αναδειχθούν νικητές για κάθε κατηγορία διακρίνονται μέσα από μία απαιτητική και συμμετοχική διαδικασία. Πρώτα αποφασίζουν οι αναγνώστες από 20 ευρωπαϊκές χώρες και μετά αποφασίζουν οι ειδικοί του χώρου.

Φέτος, διαγωνίστηκαν συνολικά 42 μοντέλα, χωρισμένα στις παρακάτω κατηγορίες: μικρά και compact, μικρά SUV, μεγάλα SUV, μεσαία-πολυτελή και τέλος σπορ μοντέλα. Το μοντέλο εντυπωσίασε τους κριτές με την άνεση που προσφέρει, τους τεράστιους χώρους, τις προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας με την τελευταία γενιά συστημάτων ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, τα οποία ελέγχονται μέσα από την υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής. Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν εξίσου από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων ο οποίος προγραμματίζεται σύμφωνα με τις επιθυμίες του οδηγού, τη δυνατότητα που έχουν οδηγός και επιβάτες να είναι “μόνιμα online”, ενώ φυσικά δεν έμειναν ασυγκίνητοι από τα κινητήρια συστήματα και την οδική συμπεριφορά του μοντέλου στο δρόμο.

Στην τελετή απονομής που έλαβε χώρα στο Βερολίνο, το βραβείο παρέλαβε ο Κρίστιαν Στρούμπε, μέλος του διοικητικού συμβουλίου για την τεχνική ανάπτυξη της Skoda auto.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.