Μουσείο Τυπογραφείας

Με μεγάλη συμμετοχή η σύσκεψη της ΚΟΒ Παλαιών Ρουμάτων

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της ΚΟΒ Παλαιών Ρουμάτων την Κυριακή στο καφενείο του Κατζάκη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης του ΚΚΕ Χανίων. Ομιλητής ήταν ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην ομιλία αναλύθηκε όλη η επικαιρότητα τόσο στην εσωτερική όσο και στην εξωτερική πολιτική. Στην συνέχεια ακολούθησε συζήτηση με τους παραβρισκόμενους όπου συζητήθηκε πιο αναλυτικά η θέση του ΚΚΕ για το ονοματολογικό και το πώς συνδέεται με τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην ευρύτερη περιοχή των βαλκανίων, τα ελληνοτουρκικά, την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τις αυταπάτες που σπέρνει με την λεγόμενη ‘‘έξοδο από τα μνημόνια’’ και τις επιπτώσεις της νέας ΚΑΠ στους μικρούς και μεσαίους αγρότες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.