Μουσείο Τυπογραφείας

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις για τον Μίκη Θεοδωράκη

27Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι φετινές εκδηλώσεις αφιερωμένες στον Μίκη Θεοδωράκη καθώς η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.
Την Κυριακή το πατρικό των Θεοδωράκηδων στον Γαλατά γέμισε κόσμο, που απόλαυσε τον πιανίστα Γιώργο Σαλτάρη σε έργα του Θεοδωράκη συνοδευόμενο από φίλους και φίλες του Μίκη.
Κατάμεστη ήταν και η Ανατολική Τάφρος το βράδυ της Δευτέρας με την ορχήστρα, τους ερμηνευτές και την παιδική χορωδία του Βενιζέλειου Ωδείου να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Το Σύνολο Μουσικής Δωματίου «m.i.k.r.o. extended» έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στο «Μαουτχάουζεν» του Ιάκωβου Καμπανέλη, ενώ ο κόσμος χειροκρότησε θερμά και τραγούδησε πολλά από τα γνωστά τραγούδια του Μίκη μαζί με την Παιδική Χορωδία του Βενιζέλειου Ωδείου Χανίων υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη (φωτ. Άννα Τάλμαν). Η εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης ακυρώθηκε λόγω του πένθους για τον θάνατο του Μ. Σκουλάκη.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.