Μουσείο Τυπογραφείας

Με 110 συμμετοχές ξεκινάει το διεθνές τουρνουά «Χανιά 2019»

Με τη συμμετοχή 110 σκακιστών και ανάμεσα τους 10 κορυφαίων ανοίγει η αυλαία την Κυριακή του διεθνούς σκακιστικού τουρνουά «Χανιά 2019», το οποίο διοργανώνει στις 25 Αυγούστου ο ΟΑΧ στο Πνευματικό κέντρο Χανίων, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης.

Μάλιστα επειδή έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια που έχει να πραγματοποιηθεί ανάλογο τουρνουά μέσα στην πόλη των Χανίων οι διοργανωτές -οι οποίοι παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή- τόνισαν ότι ευελπιστούν ότι θα είναι απόλυτα πετυχημένο και θα αποτελέσει θεσμό τα επόμενα χρόνια.
Χαρακτηριστικά αντιπρόεδρος του ΟΑΧ, έφορος του τμήματος σκακιού και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του τουρνουά Μανώλης Μιχαηλάκης είπε ότι: “ευελπιστούμε να έχουμε ένα πετυχημένο τουρνουά το οποίο από πλευράς ποιότητας νομίζουμε ότι είναι το καλύτερο στην Ελλάδα και μπορούμε να πούμε ότι πλησιάζει τα ευρωπαϊκά επίπεδα. Η επιτυχία του τουρνουά θα αποτελέσει μεγάλη βοήθεια έτσι ώστε του χρόνου να κάνουμε ακόμα καλύτερο τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.