Μουσείο Τυπογραφείας

Μαύρες ζώνες σε δύο Χανιώτες στο Brazilian Jiu Jitsu

491Δύο νέες μαύρες ζώνες προστέθηκαν στην ομάδα της Gracie Barra Crete οι οποίες απονεμήθηκαν στο πρόσφατο σεμινάριο του Prof. Braulio Estima.

Μετά από δεκαετή ενασχόληση με τη τέχνη του Brazilian Jiu Jitsu γεμάτη από σκληρές προπονήσεις, συμμετοχές σε αγώνες και σπουδαίες διακρίσεις, οι Γιάννης Ρουσάκης και Κώστας Βογιατζάκης κατάφεραν να σημειώσουν αυτή τη σημαντική προσωπική διάκριση, λαμβάνοντας τις μαύρες ζώνες από έναν από τους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών στο Brazilian Jiu Jitsu, τον Braulio Estima.

Ο Ρουσάκης είχε μια πολύ καλή εμφάνιση στο “Rome Open International BJJ Championship”, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στην κατηγορία “Brown Belt Middle Division” και την 3η στο ίδιο πρωτάθλημα στην “Absolute Division”, ενώ ο Βογιατζάκης πήρε μέρος στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα “Master” (European Master BJJ), κατακτώντας την 3η θέση στην “Brown Belt Feather Division”.

Ο Head Instructor, Αντώνης Καπαδουκάκης, καθώς και όλοι οι συναθλητές τους συγχαίρουν τους Ρουσάκη και Βογιατζάκη για την απονομή της μαύρης ζώνης που ισοδυναμεί με μία μεγάλη διάκριση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.