Μουσείο Τυπογραφείας

Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων στην Κοινωνική Υπηρεσία Δ. Χανίων

Mαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Χανίων με συνοδό την καθηγήτρια, Αικατερίνη Μπομπολάκη, επισκέφθηκαν πρόσφατα την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο του μαθήματος “Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου.
Στη συνάντηση που ακολούθησε, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερίας Αλιφιεράκη, οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις αρμοδιότητες και τις δράσεις του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Προστασίας ΑμΕΑ και Ισότητας, καθώς και να πληροφορηθούν αναλυτικά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το “Κουτί του Φοιτητή”, το Καταφύγιο Αστέγων, τον Ξενώνα Γυναικών, κλπ.
Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνάντησης, η αρμόδια Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στις εθελοντικές δράσεις, που οργανώνονται με σκοπό την ενίσχυση των παραπάνω δομών και παρότρυνε τους μαθητές να λάβουν και οι ίδιοι μέρος σε ανάλογες δράσεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.