Μουσείο Τυπογραφείας

Μάθημα ζωής και εθελοντισμού από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων

Η μεγάλη συμμετοχή νέων χαρακτήρισε την χθεσινή αιμοδοσία στο χώρο του “Δαίδαλου” στο κέντρο των Χανίων. Η αιμοδοσία οργανώθηκε από το 2ο ΕΠΑΛ, το Εργαστηριακό Κέντρο Χανίων , το Εσπερινό ΕΠΑΛ Χανίων και το Σύλλογο Αιμοδοτών Χανίων “Άγιος Ιωάννης”.

«Eίχαμε πολλά νέα παιδιά που ήλθαν και έδωσαν αίμα και αυτό είναι το παρήγορο καθώς βλέπουμε ότι η παραίνεση μας -οι νέοι να δίνουν αίμα- έχει αντίκρισμα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι να δίνουμε αίμα και να δίνουμε τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο» δήλωσε στα «Χ.Ν.» η πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών κ Δέσποινα Ροδουσάκη .

Παράλληλα έγινε και δειγματοληψία για μυελό των οστών ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια του Συλλόγου Αιμοδοτών να προωθήσει τα βλαστοκύτταρα για τη δημόσια τράπεζα Ηρακλείου . Σημειώνεται ότι ο Σύλλογος Αιμοδοτών πραγματοποιεί παζάρι στο Δημαρχείο Χανίων με πασχαλινά είδη. Τα έσοδα από αυτά θα καλύψουν το κόστος τ

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.