Μουσείο Τυπογραφείας

Μαρτύριο της σταγόνας στον Βατόλακκο

  • Ένα από τα δύο αντλιοστάσια του Βατόλακκου στη θέση Μαργαρίτες παραμένει χωρίς ρεύμα με αποτέλεσμα το χωριό να μην τροφοδοτείται με την αναγκαία ποσότητα νερού.

Συνεχίζεται το μαρτύριο της…σταγόνας για τους κατοίκους γειτονιών του Βατόλακκου αφού από το πρωί του Σαββάτου στις 10 μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ένα μεγάλο μέρος του χωριού δεν είχε νερό ή είχε παροχή με μικρή πίεση!
Σύμφωνα πάντως με τη ΔΕΥΑΒΑ βρέθηκε λύση στην αντιπαράθεση που είχε προκύψει με τον ΤΟΕΒ για το χρέος μιας γεώτρησης (γεωτρ. Μαργαρίτες) προς τη ΔΕΗ (με την τελευταία να έχει διακόψει την παροχή ρεύματος) και το πρόβλημα της τροφοδοσίας του χωριού θα λυθεί σύντομα.
Ειδικότερα κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στα “Χ.Ν.” επισήμαναν πως η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. «Μείναμε για πάνω από 24 ώρες χωρίς νερό! Πρέπει οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Είμαστε δίπλα στο φράγμα, έχουμε δύο γεωτρήσεις και δεν υπάρχει νερό. Κάποιος ευθύνεται, περιμένουμε από το Δήμο και τη ΔΕΥΑΒΑ να μας πει τι ακριβώς συμβαίνει» είπαν στα “Χ.Ν.” κάτοικοι της περιοχής.
Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ κ. Γιάννης Σταματάκης τόνισε πως υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός με τον ΤΟΕΒ Βατολάκκου, έτσι ώστε η ΔΕΥΑΒΑ θα πληρώσει τις οφειλές προς τη ΔΕΗ και η τελευταία να επανασυνδέσει το ρεύμα στο αντλιοστάσιο.
Μάλιστα το θέμα του εξωδικαστικού συμβιβασμού θα περάσει σήμερα το μεσημέρι στη 1 από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΒΑ. Μόλις ηλεκτροδοτηθεί και λειτουργήσει το αντλιοστάσιο στη θέση Μαργαρίτες τότε το χωριό θα εφοδιάζεται με επαρκή ποσότητα νερού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.