Μουσείο Τυπογραφείας

ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά: “Δεν θα ψηφίσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών”

47382883_2121273524601422_4243229595966373888_nΤην πρόθεση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να μην ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών όταν αυτή έρθει στην ελληνική Βουλή υπογράμμισε η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά από τα Χανιά όπου πραγματοποιεί επίσκεψη σε μονάδες στου Στρατού Ξηράς και του Ναυτικού.
Η κα Κόλλια – Τσαρουχά, η οποία παραβρέθηκε στη λειτουργία που τελέστηκε στον Αγιο Νικόλαο στη Σούδα, τόνισε τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτουργούν και υπηρετούν την πατρίδα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και σημείωσε ότι δίνουν την ψυχή τους καθημερινά για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.
Ερωτηθείσα για το Μακεδονικό και τις πρόσφατες αναφορές που έκανε ο Ζ. Ζάεφ, η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέφερε ότι ο αλυτρωτισμός σοβεί στη γείτονα χώρα, παρά το γεγονός ότι αυτός ο αλυτρωτισμός δεν εδράζεται πουθενά. «Όλοι πλέον καταλαβαίνουν αυτό το οποίο για χρόνια αυτοί επιδίωκαν. Η κυβέρνηση παρακολουθεί αυτά που συμβαίνουν κι αυτή τη διαδικασία, όμως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε πει ότι αν και όποτε έρθει το προσύμφωνο των υπουργών Εξωτερικών εμείς δεν θα το ψηφίσουμε. Φαίνεται, όμως, ότι δυστυχώς ή ευτυχώς επαληθευόμαστε. Προφανώς, έχουμε πάρα πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας σε ό,τι έχει να κάνει με την από εδώ πλευρά. Η άλλη πλευρά φαίνεται πάντως ότι δεν έχει διάθεση να ακολουθήσει αυτά που από την πλευρά της συμφώνησε. Σε κάθε περίπτωση, κι ο Πάνος Καμένος κι εγώ και όλοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουμε αυτή τη συμφωνία».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.