Μουσείο Τυπογραφείας

Λουκιανός Κηλαηδόνης

34Αξέχαστος στη μνήμη όλων μας είναι ο Λουκιανός Κηλαηδόνης. Αφησε πίσω του μία μεγάλη μουσική παρακαταθήκη και κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. Πολλά από τα τραγούδια του έγιναν μεγάλες επιτυχίες και ακούγονται έως σήμερα και θα συνεχίσουν ν’ ακούγονται θυμίζοντας σε όλους μας το ταλέντο του στον καλλιτεχνικό του στερέωμα. Μερικά από τα τραγούδια του που έγιναν τεράστιες επιτυχίες είναι “Μια μέρα μιας Μαίρης”, “Είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι”, “Ντίσκο”, αλλά και η συναυλία, το πάρτι στη Βουλιαγμένη το 1983 που είχε σπάσει ταμεία με την αθρόα προσέλευση κόσμου.
Εφυγε στις 7 Φεβρουαρίου 2017 και η μεγάλη του απώλεια δεν μπορεί να αντικατασταθεί από κανέναν καθώς η μνήμη και τα τραγούδια είναι ανεξίτηλα χαραγμένα στο μουσικό πεντάγραμμο. Η ανεκδιήγητη καλλιτεχνική του φύση, το πάθος του για την μουσική, οι σημαντικές του μουσικές επιτυχίες κάνουν όλους μας να θυμόμαστε τον Λουκιανό με αγάπη για όλη την περιουσία που άφησε πίσω του ώστε να τον θυμούνται οι παλαιότεροι, και να τον μαθαίνουν οι νεώτεροι. Ας κρατήσουμε την κελαρυστή φωνή του στην καρδιά μας, κι ας μείνει στην μνήμη μας έτσι όπως πάντα θα είναι ΑΘΑΝΑΤΟΣ καλό ταξίδι Λουκιανέ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.