Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΜ

“Λόγια και εικόνες”

32Με περισσότερα από 40 έργα δύο δημιουργών κόμικς, του Eλληνα Γιώργου Μπότσου και του Ιταλού Τζουζέπε Παλούμπο, συνεχίζεται η έκθεση κόμικς με τίτλο: “Λόγια και εικόνες” έως τις 21 Ιανουαρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου.

Η έκθεση λειτουργεί τις ώρες 10 π.μ. έως 1 μ.μ. και 6 μ.μ. έως 8 μ.μ..

Η έκθεση παρουσιάζει μια επιλογή έργων των δύο καλλιτεχνών, ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικών της σύγχρονης παραγωγής των comics στις δύο χώρες. Αυτό το είδος τέχνης οδήγησε τους δύο καλλιτέχνες, επιλεγμένους ανάμεσα στα πιο διάσημα ονόματα του ευρύτατου κόσμου των comics, σε ένα υψηλό επίπεδο που τους επιτρέπει να εκφραστούν με ένα προσωπικό στυλ πολύ ιδιαίτερο. Η έκθεση γίνεται σε συνδιοργάνωση Δήμος Χανίων – ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και του Συλλόγου “Φίλοι της Ιταλίας” υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας της Αθήνας σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο πλαίσιο του του Δικτύου Ελληνο-Ιταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας.

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.