Μουσείο Τυπογραφείας

ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΣΔΑΚΗ

Λυρισμός και ποίηση στο Μουσείο Τυπογραφίας

30aΜία μοναδική μουσική βραδιά με την αγαπημένη Χανιώτισσα ερμηνεύτρια Ερωφίλη και τον τελευταίο ερμηνευτή-συνεργάτη του Μάνου Χατζιδάκι, Βασίλη Γισδάκη και με τον Γιώργο Σαλτάρη στο πιάνο διοργανώνει το Μουσείο Τυπογραφίας συμμετέχοντας στη Διεθνή Ημέρα (18 Μαΐου)  αλλά και την Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων (19 Μαΐου) διοργανώνει
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής στις 9 μ.μ, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Τυπογραφίας, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Το Μουσείο Τυπογραφίας θα είναι ανοικτό από τις 7 μ.μ. για τους επισκέπτες που θέλουν να περιηγηθούν στις συλλογές του.
Οι δύο σύγχρονοι και ταυτόχρονα καταξιωμένοι ερμηνευτές, ενώνουν τις φωνές τους για να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με όσα έχουν αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια , αλλά και όσα τους ενώνουν.
Η Ερωφίλη, με την αξιόλογη παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στο καλό ελληνικό τραγούδι, τόσο μέσα από την προσωπική της δισκογραφία όσο και με το αγαπημένο στο κοινό Τρίφωνο και ο Βασίλης Γισδάκης που έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού κι έχει χαράξει μια ουσιαστική πορεία με πολλές κι αξιόλογες συνεργασίες, θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, Σ. Κραουνάκη,Θ. Μικρούτσικο ως και νεώτερους τραγουδοποιούς. Σε ποίηση Ν.Γκάτσου, Οδ. Ελύτη, Μ. Ελευθερίου, Λ.Νικολακοπούλου κ.α. Καθώς επίσης και τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική τους συνεργασία με τον νέο συνθέτη Δαμιανό Πάντα.
Στο πιάνο ο Γιώργος Σαλτάρης ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί μόνιμο συνεργάτη του σπουδαίου ερμηνευτή Βασίλη Λέκκα ενώ οι δυο τους έχουν δώσει πλήθος ρεσιτάλ για πιάνο & φωνή.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την συναυλία με ένα ποτήρι κρασί.

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.