Μουσείο Τυπογραφείας

Λάθος πρόταση

Πρόταση να αντικατασταθούν τα λαστιχένια κολωνάκια που έχουν τοποθετηθεί σε σημεία δρόμων στα Χανιά κατέθεσαν οι “Ποδηλάτρεις” με χθεσινή ανακοίνωσή τους, ώστε να μην σπάνε εύκολα από αυτοκίνητα που παρκάρουν πάνω τους. Τα μεταλλικά κολωνάκια όμως, όπως και πολλές άλλες ελληνικές “πατέντες” που βλέπουμε στους δρόμους (τσιμεντένιες σφαίρες στις άκρες των πεζοδρομίων), μπορεί να αποτρέπουν τη στάθμευση αποτελούν όμως κίνδυνο ιδιαίτερα για τους δικυκλιστές, είτε αυτοί είναι σε μηχανές είτε σε ποδήλατα. Ιδιαίτερα αν ο εποχούμενος πέσει σε μια από τις άπειρες λακκούβες των δρόμων της πόλης, το τελευταίο που θα ήθελε θα ήταν να… προσγειωθεί πάνω σε ένα μεταλλικό αντικείμενο.

2 Σχόλια

  • [Δημητρης] ~ ~ ~ Απάντηση

    Με ενα τροπο λυνετε το προβλημα.Μονο με ελεγχο.Οταν πεσουν τα πρωτα προστημα ….αλωστε ειναι γνωστο,στην τσεπη του μην αγγιξεις….

  • [Μαρία Κρέτση] ~ ~ ~ Απάντηση

    Η πόλη μας μεταμορφώνεται…Σήμερα στη Σκαλίδη είδα ότι έχουν τοποθετηθεί πορτοκαλί κολονάκια κατά μήκος των γνωστών καταστημάτων ένδυσης, στο σημείο που στενεύει και δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα με τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα. Μπορεί τα κολονάκια να αποτρέπουν τους οδηγούς να παρκάρουν στα σημεία που δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία και στη διέλευση των οχημάτων, αλλά η πόλη μας αποκτά την “αισθητική εργοταξίου”. Μεταμορφώνεται ή παραμορφώνεται; Μας ικανοποιεί αυτό;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.