Μουσείο Τυπογραφείας

Kubota, Argo και Iseki με νέες συνεργασίες είναι έτοιμες για Ινδία

2_Trakter_kubota (1)Εκτός από αυτό όµως, οι κατασκευάστριες θέλουν να καλύψουν τα «κενά» στη γκάµα των τρακτέρ µικρών ιπποδυνάµεων, αυτών που κατά κόρον πωλούνται στην ινδική αγορά. Σε αυτό το «παιχνίδι» των µικρών τρακτέρ από 35 έως 90 ίππων φιλοδοξούν να µπουν οι τρεις µεγάλοι όµιλοι, σύμφωνα με το agronews.

Αρχές ∆εκεµβρίου, η ινδική Tractors and Farm Equipment (TAFE), η τρίτη µεγαλύτερη κατασκευάστρια τρακτέρ στον κόσµο, υπέγραψε συµφωνία µε την Iseki & Co στην Ιαπωνία για την κυκλοφορία και κατασκευή των µικρών της τρακτέρ στην Ινδία.

Όπως αναφέρει ο ειδικός τύπος, η Iseki θα προσφέρει τεχνογνωσία στην TAFE για την κατασκευή µικρών τρακτέρ για την ινδική αγορά. Η συµφωνία θα καλύπτει ακόµη την προµήθεια εξαρτηµάτων µέσω της TAFE, η οποία θα διαθέτει στην αγορά τα συµπαγή premium τρακτέρ της Iseki, ισχύος 35 έως 54 ίππων. Τα πρώτα µοντέλα αναµένονται από τη γραµµή παραγωγής του εργοστασίου Madurai της TAFE µέχρι το 2020.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.