Μουσείο Τυπογραφείας

Κρουαζιέρα και υποδομές

Κύριε διευθυντά,
την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου η εφημερίδα σας είχε άρθρο με επικεφαλίδα “Διεθνούς σημασίας και σημείο εκκίνησης κρουαζιέρας το λιμάνι της Σούδας”, του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαριδάκη.
Είμαι αναγνώστης της εφημερίδας σας από την αρχή της δεκαετίας 1970 και συνδρομητής μέχρι την έλευση του διαδικτύου. Ετσι με το άρθρο αυτό επανέρχεται το  θέμα γιά τις αποθήκες καυσίμων με σημαία αυτών που αντιδρούν την αλλοίωση του περιβάλλοντος και τον κίνδυνο οικολογικής καταστροφής.
Ζω στην πολιτεία της Florida στην περιοχή Miami και Ft Lauderdale τα δύο μεγαλύτερα λιμάνια κρουαζιέρας στην Αμερική τις αποθήκες καυσίμων τις χωρίζει    ο δρόμος από τις προβλήτες. Αν μια πολιτεία της Αμερικής φροντίζει να είναι όλα σε σημείο τάξης και τελειότητας είναι η Florida που η μεγαλύτερη βιομηχανία της είναι ο τουρισμός, πάνω από εκατό εκατομμύρια τουρίστες τον χρόνο από το εξωτερικό.
Οταν έλθω στα Χανιά θα φέρω φωτογραφίες και βίντεο γιά να αποδείξω αυτά που γράφω. Είναι λυπηρόν τα Χανιά με τέτοιο φυσικό περιβάλλον να στερούνται υποδομών επειδή μια μειοψηφία θορυβεί για να έχει λόγους ύπαρξης.
Καλά θα είναι λοιπόν οι δημοσιογράφοι να ενημερώνουν τον λαό για το κοινό συμφέρον και την πρόοδο του τόπου και να ελέγχουν τις κρατικές υπηρεσίες να εφαρμόζουν τους νόμους.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Χαλιβελάκης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.