Μουσείο Τυπογραφείας

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

“Κρατά” καλή οπτική επαφή με τη 2η θέση

Œù¬´‚Äò‚Äò¬´‚Äò≈ì‚Äù ‚Äù‚ÄìŒù‚ÄòŒåŒÜ - ‚Ä쌕Œù‚ÄòŒùŒÜ‚ĶŒù‚Äù (FOOTBALL LEAGUE 2018-2019)Σε ένα πολύ καλό επίπεδο συνεχίζει να βρίσκεται ο Πλατανιάς μετά την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία σε ματς εκτός έδρας, αλλά και την σχετικά καλή οπτική επαφή που τον χωρίζει από τη 2η θέση και τον Απόλλωνα Λάρισας.
Ειδικότερα, η διαφορά για τους “ερυθρολεύκους” είναι στους 5 βαθμούς (και όχι στους 4 όπως από λάθος σημειώναμε χθες), γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα να τη “φλερτάρουν” χωρίς, ασφαλώς, να πιέζονται.
Γενικότερα, στον Πλατανιά υπάρχει ικανοποίηση για το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Αήττητου Σπάτων, παρότι ο αρχικός στόχος ήταν η νίκη. Η ομάδα διατηρείται αήττητη, δείχνοντας ότι χάνει δύσκολα και απόδειξη γι’ αυτό αποτελεί ότι μονάχα ο Βόλος και ο Απόλλων Λάρισας έχουν λιγότερες ήττες (2), με τον Πλατανιά (όπως και η Παναχαϊκή) να μετρούν τρεις. Από εκεί και πέρα, βασικό ζητούμενο για τον Πλατανιά είναι να μπορέσει την Κυριακή να κερδίσει τον Καραϊσκάκη για να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρία παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.