Μουσείο Τυπογραφείας

Βελτιώνεται η υγεία του 8χρονου παιδιού στην Γαύδο

« Είναι υπό θεραπεία και ιατρική παρακολούθηση από τους 3 αγροτικούς γιατρούς και δεν χρειάζεται άμεση διακομιδή στο Νοσοκομείο Χανίωνσύμφωνα με την Διοίκηση.

gavdosΈνα 8χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου  –  με συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας –  και χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο Χανίων, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό, από χθες βράδυ, λόγω των ισχυρών ανέμων! Αν και ένα σκάφος ξεκίνησε από το Λιμενικό Σταθμό της Παλαιόχωρας, προκειμένου να μεταφέρει το παιδί στο νοσοκομείο, δεν το επέτρεψε ο καιρός και ενώ βρίσκονταν κοντά στην Γαυδοπούλα , επέστρεψε πίσω.

Πάντως, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Χανίων η υγεία του μικρού κοριτσιού παρουσιάζει σήμερα βελτίωση, το παιδί είναι υπό θεραπεία και ιατρική παρακολούθηση από τους 3 αγροτικούς γιατρούς της Γαύδου και δεν χρειάζεται άμεση διακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«το 8χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται από χθες στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου με συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας παρουσιάζει σήμερα σαφή σημεία βελτίωσης, είναι υπό θεραπεία και ιατρική παρακολούθηση από τους 3 αγροτικούς γιατρούς της Γαύδου και δεν χρειάζεται άμεση διακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων είναι σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς του Περιφ. Ιατρείου Γαύδου για οποιαδήποτε εξέλιξη, καθώς και με τον κρατικό μηχανισμό που βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό με τον καλλίτερο και πιο ενδεδειγμένο ιατρικά τρόπο, με γνώμονα πάντα την υγεία και την ασφάλεια των ασθενών».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.