Μουσείο Τυπογραφείας

Κοπή πίτας ΕΠΟΦΕΚ

Η Ενωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου(ΕΠΟΦΕΚ) στα πλαίσια της ενδυνάμωσης και γνωριμίας με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους έχει καθιερώσει να κόβει την πίτα στην έδρα ενός από Π.Σ. της ενδοχώρας της επαρχίας Κισάμου.
Την περασμένη Κυριακή βρέθηκε στη Πανέθημο μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πανεθήμου και Κρύας Βρύσης .
«Η φιλοξενία ήταν άψογη η συμμετοχή των κατοίκων στη οργάνωση της εκδήλωσης σημαντική, ο χώρος ωραίος μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται ότι συμμετείχαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ελους, Καλλεργιανών,Λουσακιών, Μουρίου, Βουλγάρω, Δελιανών, Αστρικα, Σπηλιάς, Μοθιανών, Γλώσσας, Γαβαλομουρίου, ο Σύλλογος Ριζιτών Κισάμου και ο Σύλλογος Προβολής της Κισάμου «Η Γραμπούσα».
Εκ μέρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος Δήμου Πλατανιά κ. Μαλακωνάκης Ιωάννης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δασκαλάκης Εμμανουήλ. Επιστολή έστειλε ο βουλευτής και υφυπουργός Παιδείας κ. Διγαλάκης Βασίλειος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.