Μουσείο Τυπογραφείας

Κόντρα σε ομάδες κορυφής

Δύο από τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και μάλιστα η μία είναι “κάτοικος” κορυφής αποτελούν τους επόμενους αντιπάλους για ΑΟΧ/Κισσαμικό και Πλατανιά.
Πρώτος στη μάχη ρίχνεται ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, αντιμετωπίζοντας στις  14:00 το Βόλο, σε μια δύσκολη αποστολή στην έδρα της ομάδας που προηγείται στη βαθμολογία, ενώ μία ώρα αργότερα, στις 15:00, στο γήπεδο Περιβολίων, ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος μετά την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής προηγείται κατά ένα βαθμό της χανιώτικης ομάδας.
Κοινό ζητούμενο και για τις δύο ομάδες από τα Χανιά είναι να μπορέσουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα, η αποστολή τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, από τη στιγμή μάλιστα που ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αγωνίζεται εκτός έδρας και δη κόντρα στον πρωτοπόρο, αλλά έχοντας σαν όπλο την καλή ψυχολογία σκοπεύει να διεκδικήσει στα ίσια το θετικό αποτέλεσμα.
Ο Πλατανιάς από την πλευρά του ελπίζει ότι θ ‘ αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα και μετά τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, που πριν από λίγο καιρό είχε υποχρεώσει σε ήττα την ίδια ομάδα στο ίδιο γήπεδο, θα καταφέρει επίσης να φτάσει στη νίκη διευρύνοντας κιόλας το αήττητο σερί που “τρέχει” τις τελευταίες αγωνιστικές.
Κοινός παρανομαστής για τις δύο χανιώτικες ομάδες είναι να μπορέσουν αυτή την αγωνιστική να έχουν βαθμολογικά οφέλη, αξιοποιώντας όσο γίνεται περισσότερο την καλή κατάσταση που βρίσκονται, δημιουργώντας έτσι καλές συνθήκες εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων τους. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν υπολογίζει στον Φαζό, που έμεινε στα Χανιά λόγω τιμωρίας. Επίσης τιμωρημένοι στον Πλατανιά είναι δύο ποδοσφαιριστές, οι Νίλι και Κόρτσταμ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.