Μουσείο Τυπογραφείας

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Κόντρα σε απουσίες και Τρίκαλα

‚Äì√Ĭ°‚Äò¬°√ï‚Ķ¬°‚Äù - ‚Äò‚Äî‚Ķ¬†¬°√Ĭ° (FOOTBALL LEAGUE 2018-2019)Εχοντας ν’ αντιμετωπίσει τις πολλές και σημαντικές απουσίες των Μιγκέλ, Μποσέτι, Στ. Ποζατζίδη και Κόρτσταμ, ο Πλατανιάς τίθεται αντιμέτωπος με τα Τρίκαλα (15:30), έχοντας ως στόχο να διεκδικήσει το θετικό και ειδικότερα το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Aυτό που μένει πλέον να φανεί είναι εάν θα κοστίσουν, καθότι τα Τρίκαλα στα τελευταία παιχνίδια τουλάχιστον παρουσιάζουν ένα μαχητικό πνεύμα, δείχνοντας σε μια καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι ήταν λίγο καιρό πριν.
Οπως έχουμε γράψει, πρόκειται για παιχνίδι-κλειδί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. “Κλειδί”, διότι σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος για τον Πλατανιά θα… ξεκλειδώσει τους στόχους που θα μπορούσαν να τεθούν εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν, ακολουθώντας στη συνέχεια τέσσερα παιχνίδια σε Χανιά και Ηράκλειο. Ο Πλατανιάς είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό δείχνει να βρίσκεται σε μια πολύ καλή κατάσταση, έχοντας ξεχάσει εξάλλου στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τι σημαίνει ήττα και αυτό το στοιχείο είναι ίσως το σημαντικότερο για τη σημερινή του αποστολή.
Διαθέσιμοι για τον Γιάννη Τάτση είναι οι: Βασιλειάδης, Γκοτ, Ουές, Τσαμούρης, Ρουσσάκης, Τσακμάκης, Πουρζιτίδης, Μάικιτς, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωστίκος, Σμυρλάκης, Παπανικολάου, Νίλι, Λάζιτς, Γκατσολάρι, Καραγκούνης, Χ. Ποζατζίδης, Λουκίνας και Αμαραντίδης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.