Μουσείο Τυπογραφείας

Κοντά σε ΠΑΣ ο Λέο

¬†‚Ķ‚Äù‚Äù¬°√ɂĶ¬†≈ì‚Äù - ¬†¬°√Ĭ°√ɬ°‚Äî‚Ķ¬° (FOOTBALL LEAGUE 2017-2018)Αρκετά πιθανή είναι η ένταξη στο δυναμικό του ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα ακριβώς μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, που ολοκληρώνεται την άλλη Κυριακή, για τον Ζαν Μπατίστ Λέο. O 22χρονος Γάλλος επιθετικός σε συνέχεια του χθεσινού ρεπορτάζ των “Χ.ν.” μπορεί να θεωρείται ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα των Ιωαννίνων, επομένως υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο μετά τον… υιό Πετράκη να έχει για προπονητή τη νέα περίοδο τον πατέρα Γιάννη Πετράκη.
Το ενδιαφέρον του ΠΑΣ για τον Λέο φαίνεται να είναι πράγματι πολύ σοβαρό, αφού οι εμφανίσεις του φέτος -και ειδικότερα στο διάστημα του β’ γύρου- ήταν αρκετά καλές. Ουσιαστικά, οι πληροφορίες τον φέρνουν να είναι θέμα χρόνου να υπογράψει.
Από εκεί και πέρα, ζήτημα εν όψει της νέας χρονιάς για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό είναι να μπορέσει να διατηρήσει στο δυναμικό του τους περισσότερους από τους παίκτες που τον έχουν φέρει σε αυτή τη θέση στη βαθμολογία. Ωστόσο, το ερώτημα είναι αν θα καταφέρει να έχει αυτή τη δυνατότητα, από τη στιγμή κιόλας που οι περισσότεροι δεν του ανήκουν, λόγω του ότι έχουν έρθει ως δανεικοί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.