Μουσείο Τυπογραφείας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Κομβικής σημασίας οι Κρήτες ψηφοφόροι

Ο Γιώργος Καμίνης μιλά για τις διεργασίες στον χώρο του κέντρου

1«Αν δεν επανακάμψει στην Κρήτη, πού θα επανακάμψει η Δημοκρατική Παράταξη;» Με αυτά τα λόγια ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την προεδρία της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” κ. Γιώργος Καμίνης τοποθετήθηκε στο ζήτημα των εκλογών.

Από τα Χανιά όπου χθες παρακολούθησε την ημερίδα της “Αγροδιατροφικής Σύμπραξης» της Περιφέρειας και σήμερα θα έχει συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς αλλά και στελέχη των κομμάτων της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” για να ενισχύσει την υποψηφιότητα του ο κ. Καμίνης ερωτήθηκε από τα “Χ.Ν.” για τις εσωκομματικές εκλογές .

• Για τη δική σας υποψηφιότητα υπάρχουν “ευήκοα ώτα” στην Κρήτη; Υπάρχουν και “ευήκοα ώτα” και ψυχές ανοιχτές και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Στην Κρήτη θα επιστρέψω για μια συστηματική περιοδεία σε όλο το νησί.

• Έχετε τοποθετηθεί θετικά στο να μετατεθεί ο χρόνος διενέργειας των εκλογών ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με τις εταιρείες που θα αναλάβουν τη διεκπεραίωση του εγχειρήματος. Επιμένετε στη θέση αυτή;

Το πρώτο που πρέπει να πούμε είναι ότι δεν πρέπει να κουράσουμε τον κόσμο με τα διαδικαστικά. Το ταχύτερο δυνατό πρέπει να έλθουμε σε μια συμφωνία. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει! Προτίθεμαι να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε συνάντηση που θα έχει σκοπό ακριβώς να λύσει τα προβλήματα και επί της ουσίας θα είμαι πάρα πολύ διαλλακτικός. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι ο κόσμος θέλει να προχωρήσουμε ενωμένοι! Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, υπάρχει δυνατότητα η μεγάλη δημοκρατική παράταξη να πάει ενωμένη. Δεν έχει τόση σημασία ποιος θα εκλεγεί, αλλά η επόμενη ημέρα, να υπάρχει μια μεγάλη παράταξη. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.

• Η Κρήτη για χρόνια ήταν το προπύργιο του ΠΑΣΟΚ, του “Κόμματος Φιλελευθέρων” που προσδιορίζονται στο χώρο της κεντροαριστεράς. Υπάρχουν σήμερα περιθώρια ώστε να επανακάμψει ο συγκεκριμένος χώρος ;

Αν δεν επανακάμψει στην Κρήτη που θα επανακάμψει; Το καλοκαίρι όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου, ήμουν στην Κρήτη. Παραθέριζα και είδα τον κόσμο να αναθαρρεύει. Για αυτό πρέπει να τελειώνουμε με αυτά τα διαδικαστικά γιατί έτσι θα εξασφαλίσουμε τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Να έλθει ο κόσμος να ψηφίσει, αυτό είναι το βασικό! Όχι μόνο οι οργανωμένοι, αλλά όλοι της Δημοκρατικής Παράταξης να έλθουν να ψηφίσουν.

• Παρακολουθήσατε την ημερίδα για το σήμα “Κρήτη” σε προϊόντα και υπηρεσίες. Είναι ένα θέμα στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη σημασία;

Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει η “Αγροδιατροφική Σύμπραξη” που έρχεται να ενώσει την πρωτογενή παραγωγή, με την εστίαση και τον τουρισμό. Έτσι πρέπει να κάνει όλη η Ελλάδα και η Κρήτη σε αυτό είναι πρωτοπόρα. Τα Κρητικά προϊόντα περνάνε πάντα, επομένως πρέπει να προχωρήσουμε πολύ δυνατά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.