Μουσείο Τυπογραφείας

Κλειστή η οδός Ζυμβρακάκηδων από την Εφ. Πολεμιστών ως την Αν. Γογονή

Κλειστή θα παραμείνει η οδός Ζυμβρακάκηδων από την οδό Εφέδρων Πολεμιστών έως την συμβολή της με την οδό Αναγνώστη Γογονή, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Χανίων, λόγω εργασιών οδοποιίας.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου «Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται ότι ξεκινούν τη Δευτέρα 27/6/2016, εργασίες οδοποιίας στην οδό Ζυμβρακάκηδων, από την οδό Εφ. Πολεμιστών έως τη συμβολή της με την οδό Αν. Γογονή.

Λόγω των εργασιών, ισχύει διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στο σημείο έως το Σάββατο 2/7/2016, γι΄ αυτό και ζητείται η κατανόηση των δημοτών.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες εντάσσονται στο έργο “Οδοποιία εντός Δ.Ε. Χανίων”, σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται η ανακατασκευή και συμπλήρωση των βασικών δικτύων υποδομής οδών, που βρίσκονται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της πόλεως Χανίων, ώστε να παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.