Μουσείο Τυπογραφείας

”Κλείδωσε η κατασκευή μεγάλης ξενοδοχειακής μονάδας στη Γεωργιούπολη

XN Ai Nikolas Georgioupoli 11-8-2015 1Μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στα Χανιά με πάνω από 1300 κρεβάτια πρόκειτε να κατασκευαστεί εντός 2 ετών.

Σύμφωνα με εγκυρες πληροφορίες μεσιτικού γραφείου, που δραστηριοποιείται στην περιοχή Αποκορώνου, υπογράφηκε χθές στη γνωστή για τη νομική της κατάρτιση Συμβολαιογράφο Χανίων Γρηγορία Μαλεφάκη-Αποστολάκη, σύμβαση μεγάλης δυσκολίας, αγοράς παραθαλάσσιου ακινήτου 160 στρεμμάτων με τίμημα 15.500.000 ευρώ περίπου, που βρίσκεται στη ευρύτερη περιοχή της Γεωργίουπολης.
Ο αγοραστής είναι όμιλος ξένων συμφερόντων που εκπροσωπείται από τον Κ. Θωμά Κυριακίδη και προορίζει το ακίνητο για την ανέγερση μιας από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες στο Νομό Χανίων, υψηλών προδιαγραφών. Συμφωνα με του εμπλεκομενους η συγκεκριμενη επενδυση θα ωθήσει την τουριστική ανάπτυξη των χανιων και της κρητης και θα προσφέρει πολλές θέσεις εργασιας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.