Μουσείο Τυπογραφείας

SUPER LEAGUE

Κοινό μέτωπο των “μικρών” για τα τηλεοπτικά, καταρχήν συμφωνία για League Cup τον Μάιο

Σε βάση αποτίθεται η επίσημη μπάλα για τον αγώνα ποδοσφαίρου Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στην Αθήνα, Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017. Τελικό αποτέλεσμα 0 - 0.  ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥΣτην κατάθεση ομόφωνης πρότασης προς τη NOVA, αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου των δύο πλευρών για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, κατέληξαν οι ΠΑΕ της Super League στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού. Παράλληλα, με πρωτοβουλία της Ξάνθης, οι 12 «μικρομεσαίες» ΠΑΕ (πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) υπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό, όπου δεσμεύονται ότι δεν θα «σπάσουν» την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, θεσπίζοντας μάλιστα και ποινική ρήτρα 1.500.000 ευρώ για όποιον τυχόν παραβιάσει τη συμφωνία.

Κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου συζητήθηκε και πρόταση για καθιέρωση League Cup, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες βρήκε σύμφωνες όλες τις ομάδες. Στο επόμενο Δ.Σ. θα συζητηθεί ολοκληρωμένη πρόταση διεξαγωγής της διοργάνωσης, η οποία θα γίνει τον Μάιο (μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος) και πιθανότατα θα περιλαμβάνει νοκ-άουτ αγώνες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.